Hej er der nogen der kan sige mig hvor jeg får fat i et nyt olie filter og olie til en farymann og eventuelt hvad for noget hydraulik olie jeg skal bruge.

Kristian Kaasing
Sejl nr 69.

Hej. Jeg har selv problem med at finde frem til det rigtige filter til den hydrauliske transmission på Farymann A40 . I manualen står der at man skal bruge et originalt Hydro Marine HM 3-5 B. Jeg kører med et ordinært motorolie filter Volvo Marine som tilfældigvis passer i målene.

Med hensyn til Hydraulik olie står der i samme manual at der skal anvendes BP HLP 65, Shell Tellus T 23-27 eller tilsvarende. De fleste marine butikker har hudraulikolie med viskositet 32 til styregrej, bovtrusrere og hvad folk ellers har og det mener jeg du fint kan anvende. Jeg kører nu med Eqvivis 32 og det fungerer udmærket –

Bo Pedersen
Sejl nr 4287